Водопостачання

Чому вода з бойлера набуває неприємного запаху

Чому вода з бойлера набуває неприємного запаху

Водонагрівач - відмінне обладнання для економії води та електроенергії. Пристрій забезпечує достатній тиск струменя і підходить для великої родини. Але згодом навіть якісний прилад починає псуватися: погіршується якість води та з'являється неприємний запах. У цій статті ми розглянемо причини проблем та способи їх усунення.

Як почистити бойлер у домашніх умовах

Як почистити бойлер у домашніх умовах

При регулярному видаленні накипу з бойлера ви продовжуєте термін його служби та покращуєте якість води. Жорстка вода провокує мінеральні відкладення, що погіршує експлуатаційні характеристики. Навіть найкращі водонагрівачі з часом починають псуватися без регулярної профілактики, тому фахівці компанії IT-Клімат підготували для вас перелік порад із самостійної гігієни бойлера.

Водонагрівачі: на що звернути увагу при покупці?

Водонагрівачі: на що звернути увагу при покупці?

Для сучасного жителя України, особливо в невеликих містах, питання з доступом до теплої воді йде гостро. Для вирішення проблеми гарячого водопостачання багато українців давно і активно користуються водонагрівачами, які вже стали частиною обов'язкового кліматичного облаштування квартир і приватних будинків.

Режим роботи інтернет-магазину
Пн-Пт : 09-18
Сб: вихідний
Нд: вихідний