Вибираємо кращий бойлер. На якого виробника орієнтуватися при виборі?

Переймаючись питанням отримання незалежності від централізованого гарячого водопостачання, покупці раз по раз незмінно схиляються в сторону бойлерів. Це служить вагомим доказом як затребуваності водонагрівачів в цілому, так і значної переваги в цій категорії саме накопичувальних варіантів, що відрізняються високою надійністю і зручністю в експлуатації.

Втім, свідомо хорошими характеристиками радують далеко не всі виробники, та й більшість анонсованих нововведень виявляються доступні тільки в деяких модельних рядах. Як же в подібних умовах знайти той самий бойлер, що ідеально підходить як за вартістю, так і за характеристиками? Звичайно, можна детально вивчити весь спектр пропозицій від десятків виробників з сотнями моделей, порівнюючи енерговитрати, використовувану автоматику, якість матеріалів, гарантії і навіть призначені для користувача відгуки, старанно відсіваючи замовні, в пошуках кращого співвідношення всіх параметрів. Втім, якщо у вас немає такої величезної кількості зайвого часу, то набагато простіше буде взяти орієнтир на кращих виробників бойлерів і засновувати свій вибір вже на їх продукції.

Якому виробнику довіряти?

Виходячи з досвіду реальної роботи по установці і подальшого обслуговування безлічі різних марок бойлерів, можна порекомендувати орієнтуватися в своєму виборі на наступних виробників:

Electrolux

Цьому шведському концерну не звикати опинятися на перших позиціях за якістю в списках багатьох видів побутової техніки. Перш за все, так виходить, завдяки особливо детальному підходу до питання контролю якості на всіх, без винятку, етапах виробництва. В результаті, користувач отримує максимально надійну і безпечну техніку, не позбавлену, при цьому, сучасних нововведень, помітно спрощують використання.

Так, своєрідною «фішкою» бойлерів Electrolux стали мідні Тени з покриттями з нікелю або з медичної сталі, що володіють найбільшим опором корозії, як власної, так і корозії бака. Крім того, такі покриття сприяють зменшенню утворення накипу - головного ворога будь-якого бойлера. У підсумку, таке, на перший погляд нескладне, рішення виводить бойлери Electrolux в лідери за тривалістю безвідмовної експлуатації.

Thermex

Північ Італії - батьківщина безлічі компаній, що виробляють найбільш надійну і якісну техніку, включаючи також і побутову. Однією з таких компаній виявилася заснована в 1949 році Thermex, що стала згодом одним з найбільших світових виробників водонагрівальної техніки. Важливо відзначити, що переносячи основні виробничі потужності в Азію, компанія змогла не тільки зберегти, а й примножити свої досягнення в питанні якості продукції.

Чим же приваблюють покупця бойлери Thermex?

  • Працюючи над питанням вирішення головною проблемою такого роду техніки, а саме, корозії, італійські інженери прийшли до ряду нетривіальних рішень, багаторазово що продовжують термін служби бака. Так, у виробничі лінії почала впроваджуватися лазерне вакуумне зварювання, що виключає окислення зварних швів, а значить, ліквідуються один з основних джерел ранньої корозії бака.
  • Крім того, чималу роль в довговічності бойлера грає і унікальне біостеклофарфорове внутрішнє покриття, що забезпечує не тільки антикорозійний захист, а й попереджає розвиток колоній небажаних мікроорганізмів.
  • Також варто відзначити, що в бойлерах Thermex часто використовується спільна робота двох тенів, що дозволяє забезпечити одночасно швидке нагрівання і економію електроенергії.

Gorenje

Ця компанія родом зі Словенії також веде свою історію з середини минулого століття, накопичуючи безцінний досвід у виробництві різної побутової техніки, включаючи, звичайно ж, і бойлери Гореньє. Об'єднуючи під своїм крилом майже 50 підприємств, компанія Gorenje володіє необхідними виробничими потужностями для виробництва кращих бойлерів, давно сподобалися багатьом покупцям.

Серед основних переваг продукції цієї компанії зазвичай виділяють високу швидкість нагріву води, як в накопичувальних варіантах, так і в бойлерах з непрямим нагріванням. При цьому, чудову якість продукції характерно як для топових моделей, так і для щодо бюджетних версій.

Звичайно, інші виробники також пропонують чимало чудових моделей бойлерів зі своїми особливими перевагами, а тому, важливо при виборі орієнтуватися на основні вимоги до техніки, зіставляючи їх з доступністю цінового сегмента.

Режим роботи інтернет-магазину
Пн-Пт : 09-18
Сб: вихідний
Нд: вихідний