Захист від бактерій і вірусів: як убезпечити житловий і робочий простір від хвороб

COVID-19 кинув всю планету в хаос і високий рівень свідомості зараз як ніколи важливий. І якщо такі правила, як миття рук, дотримання дистанції і регулярне носіння маски стали обов'язковими до виконання, то питання про якісне облаштування приміщень ще є відкритим.

У даній статті ми розглянемо найбільш ефективні способи профілактики вірусних та бактеріальних інфекцій за допомогою доступного в Україні технічного оснащення простору комерційного і житлового призначення.

Зволожувачі, очищувачі та мийки повітря

Даний тип кліматичних пристроїв націлений на створення комфортного і безпечного середовища для всіх мешканців будинку, квартири або офісу. Найбільш затребувані зараз так звані мийки повітря, так як в одній конструкції поєднує зволожувач повітря і очищувач. Працює даний агрегат за таким принципом:

  • спершу повітряні маси засмоктуються в пристрій, де очищаються від пилу, мікробів, вірусів, алергенів і неприємних запахів;
  • потім очищене повітря зволожується і знову потрапляє в кімнату.

Очищувач повітря суміжного типу недорого коштує, при цьому виконує великий спектр функцій, які здатні убезпечити приміщення від коронавіруса та інших біологічних збудників хвороби. Сучасні моделі мають можливості іонізації і ароматизації повітря, що дозволяє досягти максимально комфортного середовища.

Оновлення та модернізація системи вентиляції

Часте провітрювання є обов'язковим для профілактики вірусних захворювань. Проте більшість будівель мають спірну систему вентиляції, яка навряд чи може впоратися із забезпеченням якісної циркуляції повітря. Для цього можна оснастити квартиру наступними системами вентиляційного контролю:

  • побутові рекуператори стануть відмінним придбанням для організації безперебійного автоматичного провітрювання приміщення навіть при закритих вікнах. Система має ряд фільтрів, що дозволяє убезпечити простір від зовнішніх забруднень.
  • Витяжні вентилятори є найбільш бюджетними варіантами, які при цьому відмінно виконують свою задачу і гарантують ефективне провітрювання квартири. Таке оновлення початкової вентиляції демонструє свою корисність вже після першого запуску. Завдяки великому кількості моделей, можна підібрати вентилятори з посиленою системою фільтрації, що захистить вас від вірусів і бактерій, а також усуне надлишки вологи і неприємні запахи.
  • Брізери також гарантують високу якість примусової вентиляції в цілодобовому режимі. На ринку кліматичної техніки представлені моделі з електронним управлінням, націлені на забезпечення циркуляції і очищення повітряних мас в рамках великих приміщень. Незважаючи на більш високу вартість, даний вид клімат контролю оснащений додатковими надбудовами, які спрощують використання обладнання.

Компанія IT Клімат пропонує користувачам широкий перелік продукції, націлений на поліпшення якості повітря в приміщенні. Наші фахівці зможуть розробити проект під поточні потреби клієнта і грамотно інтегрувати всі необхідні вентиляційні модифікації.

Кондиціонери з іонізацією і посиленою фільтрацією

Найбільш популярні на ринку спліт-системи, які просто монтувати і обслуговувати. Всі сучасні моделі, навіть в бюджетному варіанті мають хороші показники безпеки і не тільки охолоджують повітря, але також забезпечують провітрювання і фільтрацію повітряних потоків.

Величезний перелік систем фільтрації, починаючи від простих вугільних варіацій і закінчуючи складними УФ-фільтрами, забезпечують надійний захист від вірусного і бактеріального забруднення, що вкрай важливо в поточному часу. Сайт «IT-Climate» пропонує всім жителям України придбати кондиціонер за оптимальними цінами.

Ми маємо в своєму розпорядженні широкий асортимент кліматичної продукції, включаючи просунуті спліт-системи. Таким чином можна досягти приємного температурного режиму в кімнаті і чистого безпечного повітря.

Чисте повітря в кожен дім!

Зараз вкрай важливо дотримуватися всіх запобіжних заходів і стежити за гігієною навколишнього простору. Дотримуючись усіх правил, можна убезпечити не тільки себе, але також своїх колег, друзів, рідних і близьких людей. Часте провітрювання і спостереження за якістю повітря грає важливу роль в питанні боротьби з COVID-19!

Незалежно від вашого місця проживання, «Айті Клімат» доставить будь-яку кліматичну техніку до вашого будинку, або до найближчого відділення Нової Пошти. Чисте повітря і хороша циркуляція повітряних потоків гарантують високий рівень захисту від хвороб!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг
Код
captcha
Введіть символи, які ви бачите на зображенні.
Режим роботи інтернет-магазину
Пн-Пт : 09-18
Сб: вихідний
Нд: вихідний